woensdag 26 februari 2020

Autoweek: Zoon Uwe Gemballa blaast nieuw leven in tuningbedrijf

Zoon Uwe Gemballa blaast nieuw leven in tuningbedrijf
Het Duitse tuningbedrijf Gemballa staat erom bekend om decennialang Porsche's wat extremer te maken. Na de dood van oprichter Uwe Gemballa namen andere zakenlui het bedrijf over. De zoon van Gemballa laat nu echter van zich horen en komt met een eerbetoon aan zijn vader.
Lees verder

Hyundai i20 nu ook vanbinnen te zien
Eerder deze maand beleefde de nieuwe i20 zijn debuut online, al hield Hyundai fotomateriaal van het binnenste van de nieuwe compacte hatchback nog even onder de pet. Tot vandaag!
Lees verder

Hyundai i30 ondergaat facelift
Hyundai kiest er voor om de i30 in zijn derde levensjaar een facelift te geven. De i30 wordt niet alleen op uiterlijk vlak gewijzigd, ook de techniek maakt een moderniseringsslag mee.
Lees verder

Dít is de Mercedes-AMG GLA 45 4Matic!
Wie GLA zegt, moet ook AMG zeggen. Van het gros van de compacte modellen van Mercedes-Benz bestaan al heftige 45-AMG versies en nu wordt die berg hitsige Benzen uitgebreid met een hoger model: de Mercedes-AMG GLA 45 4Matic.
Lees verder

Puritalia SuperEVeloce naar Genève
Het kleine Puritalia is straks net als vorig jaar aanwezig tijdens de Autosalon van Genève. Ook dit jaar neemt de kleine fabrikant iets nieuws mee.
Lees verder