Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Audi biedt virtueel fabrieksbezoek aan

Audi biedt virtueel fabrieksbezoek aan
Voortaan zijn onder andere de Audi A3 bodyshop of de Audi A4 assemblagelijn met een enkele muisklik toegankelijk. Met AudiStream is Audi de eerste autofabrikant die interactieve fabrieksbezoeken aanbiedt. Met ingang van woensdag 12 februari 2020 is het productieproces van de Audi-fabriek in Ingolstadt online toegankelijk, zowel vanachter de thuiscomputer als mobiel. Gidsen begeleiden het virtuele fabrieksbezoek en beantwoorden vragen via een livestream.
Lees verder

Productierecord voor Skoda in 2019
Met meer dan 320.000 nieuwe autos in 2019 heeft de Skoda-fabriek in Kvasiny een nieuw productierecord gevestigd. In de productiefaciliteit wordt sinds afgelopen september ook de nieuwe SUPERB iV geproduceerd. Van Skodas allereerste plug-in hybridemodel zijn inmiddels al meer dan 2.000 exemplaren van de productielijn gerold.
Lees verder

Kia onthult nieuwe Sorento 2020
Kia geeft de eerste beelden vrij van de nieuwe Sorento. De grote SUV beleeft zijn publieksdebuut tijdens de 2020 Geneva International Motorshow. Het nieuwe model is het resultaat van de samenwerking van de drie designstudios in Korea, Europa en Noord-Amerika. De vierde generatie staat op een geheel nieuw platform.
Lees verder

Dacia introduceert Serie Limitee 15th
Dacia introduceert bijzondere Serie Limitee 15th Anniversary-uitvoeringen van de Sandero Stepway, de Logan MCV, de Duster en de Lodgy Stepway. De jubileummodellen staan stil bij de terugkeer van Dacia op de Europese markt, vijftien jaar geleden. De nieuwe Serie Limitee 15th Anniversary is nu al te bestellen en de levering start dit voorjaar.
Lees verder

Opel Ascona en Manta bestaan 50 jaar
Opel zorgde in 1970 voor opschudding in de middenklasse. Behalve de Ascona die met rijplezier indruk maakte als sportieve tweedeurs, vierdeurs sedan en lifestyle stationwagen lanceerde Opel in dat jaar ook de Manta. Daarmee introduceerde Opel vijftig jaar geleden opnieuw een droomauto, slechts twee jaar na de iconische Opel GT in 1968, die bovendien toegankelijk was voor een brede klantengroep dankzij de gedeelde techniek met de Ascona.
Lees verder

Jaguar toont visie op mobiliteit 2020
Jaguar Land Rover presenteert een nieuw conceptvoertuig. De Project Vector maakt deel uit van de Destination Zero-missie van de Britse fabrikant en vertaalt de toekomstvisie op het gebied van autonome, elektrisch aangedreven en connected voertuigen voor stedelijke mobiliteit.
Lees verder

Hyundai onthult derde generatie i20
Hyundai presenteert de volledig nieuwe i20. De derde generatie wordt gekenmerkt door een verleidelijk en ambitieus exterieurdesign dat de nieuwste ontwerpstijl van Hyundai vertegenwoordigt. De nieuwe i20 wordt gebouwd in de productiefaciliteit in het Turkse Izmit en beleeft zijn wereldpremiere op de Autosalon van Geneve in maart 2020.
Lees verder