woensdag 26 februari 2020

Autozine: Mitsubishi succesvol in Good Design 2019

Mitsubishi succesvol in Good Design 2019
Voorafgaand aan het 150-jarig jubileum van de Mitsubishi Group later dit jaar, zijn meerdere ondernemingen binnen het Japanse conglomeraat in de prijzen gevallen bij de Japanse Good Design Award 2019. Te beginnen met de nieuwe Delica D:5, eK Wagon en eK X van Mitsubishi Motors.
Lees verder

Lexus One is flexibel abonnement op maat
Met Lexus One introduceert Lexus een flexibele manier om Lexus te rijden. Via de Lexus One app is een maandabonnement af te sluiten. Binnen een week wordt de gewenste Lexus voorgereden. In het maandtarief zijn alle kosten (behalve brandstof) inbegrepen. Met Lexus One kunnen gebruikers binnen de abonnementsperiode van model wisselen. Zo wordt bijvoorbeeld een vakantie met een ruime auto als de Lexus ES 300h mogelijk, terwijl men in het dagelijkse leven met de meer compacte Lexus UX 250h uit de voeten kan. De maandprijs wordt bij elke wissel automatisch aangepast.
Lees verder

DS introduceert 9
Na de DS 7 CROSSBACK en de DS 3 CROSSBACK vormt een grote sedan de top van het nieuwe modellengamma van het Franse premiummerk. Met de DS 9 legt DS Automobiles de nadruk op expertise, design, verfijning en technologie met een internationaal karakter. De DS 9, die in Frankrijk is ontwikkeld en in China wordt geproduceerd, is een auto die over de gehele wereld zal worden verkocht en waarvan de verkoop in de eerste helft van 2020 zal beginnen in China.
Lees verder

Volkswagen introduceert Touareg R
Volkswagen introduceert de Touareg R. De 340kW / 462pk sterke Touareg R plug-in hybrid is het eerste model uit de R-stal met een geelektrificeerde aandrijflijn. De Touareg R beleeft zijn werelddebuut tijdens de Geneva Motorshow in maart 2020.
Lees verder

Polestar toont Precept
Polestar onthult de Precept, een concrete visie op de toekomst van het merk op het gebied van duurzame interieurmaterialen, hightech HMI en de essentie van Polestar design.De naam Precept werd gekozen om de rol van de concept car te benadrukken bij het uiteenzetten van de intenties van Polestar. De Precept is een manifest van hetgeen Polestar gaat brengen in de toekomst. De Polestar Precept debuteert op de Geneva Motorshow van 5-15 maart 2020.
Lees verder

Autotest: Peugeot 3008 HYbrid4
Bij de meeste auto's wordt een duidelijke keuze gemaakt. Een vrachtwagen moet vracht vervoeren, het uiterlijk of de prestaties zijn niet van belang. Een sportwagen moet snel zijn en dat gaat ten koste van het verbruik en de ruimte. Peugeot introduceert nu een auto die belooft alles te kunnen: de 3008 HYbrid4 belooft de prestaties van een sportwagen, de onoverwinnelijkheid van een terreinwagen, het verbruik van een stadsautootje en de ruimte van een gezinsauto. Maakt de 3008 HYbrid4 die beloften allemaal waar?
Lees verder

DS toont Aero Sport Lounge conceptcar
DS toont de AERO SPORT LOUNGE conceptcar. Dankzij de afmetingen en carrosserievorm creeert de DS AERO SPORT LOUNGE een ideale stroomlijn om de gebruikswaarden te optimaliseren. Met zijn lengte ( 5.00 meter) en sterk hellende dak wordt de luchtweerstand geminimaliseerd; de luchtstroom wordt vanuit de grille naar de luchtinlaten aan weerszijden langs de grote, ogenschijnlijk door rijwind gevormde 23-inch velgen geleid.
Lees verder