dinsdag 3 maart 2020

Autofans: Bentley Bacalar is eerste tweezitter uit Crewe sinds lange tijd (2020)

AUTOFANS
Bentley Bacalar is eerste tweezitter uit Crewe sinds lange tijd (2020)
Bentley pakt uit met een bijzonder exclusieve auto. De Bacalar is een tweezitter op basis van de Continental GT, maar met een geheel eigen koetswerk. En alle 12 exemplaren zijn al hartstikke uitverkocht.
Lees verder

Officieel: Audi A3 Sportback is nummer vier (2020)
Na een carrière van acht jaar stuurt Audi zijn A3 Sportback op welverdiend pensioen. Zijn opvolger maakt uiteraard gretig gebruik van de technologie en motoren die de Volkswagen Golf, Seat Leon en Skoda Octavia introduceerden.
Lees verder

Porsche 911 Turbo S is er meteen als Coupé en Cabriolet (2020)
Porsche ziet het duidelijk groots. In plaats van eerst met een Turbo te beginnen, gaat Stuttgart al meteen voor de Turbo S. Die wordt meteen gelanceerd als Coupé en Cabriolet, en is goed voor 650 pk.
Lees verder

BMW Concept i4 meent het met de grote nieren (2020)
Met de Concept i4 presenteert BMW de voorloper van de nieuwe 4 Reeks Gran Coupé. Die zal in een elektrische variant als i4 door het leven gaan en een op zijn zachtst gezegd indrukwekkende voorkant krijgen.
Lees verder

Officieel: Koenigsegg Gemera is absurde vierzitter met driecilinder (2020)
Nee, Koenigsegg is niet plots de pedalen kwijt en waagt zich derhalve aan een economisch karretje. Want hoewel de Gemera plaats heeft voor 4 en voortgedreven wordt door een driecilinder... is de hypercar wel 1.700 pk sterk. Met dank aan drie extra elektromotoren. Dat zien we een Opel Karl nog niet snel doen.
Lees verder