dinsdag 17 maart 2020

Autofans: Blijf in uw kot: 5 games voor elke Autofan!

AUTOFANS
Blijf in uw kot: 5 games voor elke Autofan!
De komende dagen/ weken plots een hoop vrije tijd en dreigt de verveling toe te slaan? Geen vrees, want we sommen 5 games op met de auto in de hoofdrol die de tijd in no-time doen voorbijvliegen. Start je digitale motor!
Lees verder

Volkswagen toont eerste glimp "Ford" Amarok
Volkswagen plant binnen 2 jaar een nieuwe Amarok pick-up op de markt te brengen. Die zal op de technische basis van de Ford Ranger gaan staan. Met een eerste schets toont VW welke designrichting het uit wil gaan.
Lees verder

Corona-overzicht: benzine op laagste peil sinds 2009, geen rijexamens meer,…
Het coronavirus houdt ook de autosector in zijn greep. Niet alleen autofabrieken sluiten tijdelijk de deuren, maar heel wat andere bedrijven en partijen merken de invloed van het virus. Een overzicht.
Lees verder

Column YW: Vrees de 3D-instrumentecluster!
Toegegeven, we hebben op dit moment grotere katjes te geselen maar de opkomst van de 3D-instrumentencuster belooft nu al de meest gehate trend van de komende jaren in autoland te worden. Schele ogen na de klik!
Lees verder

Lotus broedt op nieuwe Esprit met hybride V6
Volgens het Britse Autocar plant Lotus een nieuwe sportwagen met middenmotor die in de voetsporen treedt van de legendarische Esprit. Die zou een hybride V6 krijgen met meer dan 500 pk.
Lees verder