maandag 9 maart 2020

Autofans: Brabus ziet ook toekomst in elektrische Mercedessen met Electric Concept

AUTOFANS
Brabus ziet ook toekomst in elektrische Mercedessen met Electric Concept
Het is niet omdat er geen verbrandingsmotor meer onder de kap zit, dat Mercedes-tuner Brabus er zich niet meer aan wil wagen. De Electric Concept is Brabus' interpretatie van de Mercedes EQC 400.
Lees verder

Wacht wat?! Toyota GR Yaris kost zo veel als Renault Mégane R.S.!
Toyota heeft een Belgische prijs geplakt op haar nieuw sprintbommetje. Wat de vierwielaangedreven GR Yaris met 261 pk moet gaan kosten? Lees snel verder!
Lees verder

Hupla: Tesla Model 3 krijgt Track Pack (2020)
Tesla gaat zijn Duitse concurrenten achterna en introduceert een Track Package voor de meest performante Model 3 Performance. Of je dan ook meer pk's onder de bips krijgt?
Lees verder

Officieel: Lancia Ypsilon Hybrid (2020)
Hij mag dan wel amper 2 sterren halen op de Euro NCAP, het feit dat Lancia meer Ypsilons verkoopt in Italië, dan Alfa Romeo in heel Europa spreekt boekdelen. Waardoor het een vanzelfsprekendheid is dat ook de Ypsilon aan de mild hybrid gaat.
Lees verder

Euhm: Deze Chevrolet Express rolt nog steeds nieuw van de band
Dat ze bij General Motors wel meer eigenzinnige beslissingen nemen, dat werd eerder al bij Opel en Holden bewezen. Maar deze Express van dochterbedrijf Chevrolet, die spant misschien wel de kroon. Want vandaag kan je nog een nagelnieuwe exemplaar van het 25 jaar oud busje bestellen... met een 6-liter V8 voorin.
Lees verder