zaterdag 14 maart 2020

Autofans: Chinese autoproducent BYD is de grootste... mondmaskerproducent

AUTOFANS
Chinese autoproducent BYD is de grootste... mondmaskerproducent
Chinese autoproducent Build Your Dreams heeft het lot in eigen handen genomen en in een sneltempo ingenieurs aan het werk gezet om productielijnen te bouwen die instaan voor de productie van mondmaskers. Het resultaat na 1 maandje R&D? Een dagproductie van 5 miljoen stuks per dag. Snel schakelen, heet zoiets.
Lees verder

Recall: Volvo roept 736.000 auto's terug wegens potentieel remprobleem
Zweedse autobouwer Volvo heeft een recall uitgezonden voor modellen XC40, S60, V60, XC60, S90, V90 en XC90 gebouwd in 2019 en 2020. Een probleem met de automatische noodrem ligt aan de basis. Zo'n 22.000 Belgische auto's zijn getroffen door de recall.
Lees verder

Tesla is officieel gestart met uitrol Model Y
Dat vrijdag de 13e ook een geluksdag kan zijn zullen Tesla-fanaten je voortaan met volle overtuiging vertellen, want gisteren kregen een rits Amerikaanse klanten hun Model Y toebedeeld. Een stuk sneller dan de planning voorzag. Waardoor het alweer vijfde model van Tesla spoedige ons straatbeeld zal induiken.
Lees verder

HOW TO: Drift Mode op Mercedes-AMG A 45 S
Videotips Mercedes rust de A 45 S uit met een driftmodus. Hoe je die activeert? Redacteur Wim toont het je! Mercedes rust de A 45 S uit met een driftmodus. Hoe je die activeert? Redacteur Wim toont het je! Europese autosegmentatie: CAuto type: HatchbackModel: A-Klasse
Lees verder

Gelukkige 40e verjaardag, Fiat Panda!
2020 is een jubeljaar voor de Fiat Panda. Het iconische model viert dit jaar zijn 40e verjaardag, in maart 1980 werd de wagen voorgesteld op het autosalon van Genève. In die tijd is de Panda - vooral in Italië - deel van het straatmeubilair geworden.
Lees verder