woensdag 18 maart 2020

Autofans: Column YW: Vrees de 3D-instrumentencluster!

AUTOFANS
Column YW: Vrees de 3D-instrumentencluster!
Toegegeven, we hebben op dit moment grotere katjes te geselen maar de opkomst van de 3D-instrumentencuster belooft nu al de meest gehate trend van de komende jaren in autoland te worden. Schele ogen na de klik!
Lees verder

Corona-overzicht: brandstofprijzen blijven dalen, keuringscentra dicht,...
Het coronavirus houdt ook de autosector in zijn greep. Niet alleen autofabrieken sluiten tijdelijk de deuren, maar heel wat andere bedrijven en partijen merken de invloed van het virus. Een overzicht.
Lees verder

Spofec laat Rolls-Royce Cullinan niet met rust
Spofec, een onderafdeling van de Duitse tuner Novitec, vergrijpt zich aan de Cullinan, Rolls-Royce' luxe-SUV en moneymaker. Of het bij wijze van zelfspot is weten we niet, maar Spofec geeft zijn creatie de naam 'Overdose'.
Lees verder

Blijf in uw kot: 5 boardgames voor elke Autofan!
Omdat het zevende potje Monopoly eigenlijk het zevende te veel is, gaan we vandaag opzoek naar 5 boardgames die je als échte Autofan kan spelen met het hele gezin. Warm de dobbelstenen al maar op!
Lees verder

Moet Bentley Mulsanne plaats ruimen voor opper-SUV?
Brits luxemerk Bentley zal haar luxesedan Mulsanne binnenkort op pensioen sturen. Rechtstreekse opvolging heeft Bentley nog niet voorzien, al denkt het luidop aan een alternatief voor de klanten: een uber-SUV. Yikes.
Lees verder