dinsdag 17 maart 2020

Autofans: Coronavirus legt ook autoproductie stil - UPDATE

AUTOFANS
Coronavirus legt ook autoproductie stil - UPDATE
Nu het coronavirus ook in Europa een ongeziene opmars maakt, leggen steeds meer constructeurs de productie in hun fabrieken stil. Vooral in sterk getroffen Italië gaan heel wat fabrieken tijdelijk dicht.
Lees verder

F1-miljardair Stroll koopt zich steviger in bij Aston Martin
De Britse sportwagenconstructeur Aston Martin stelt zijn plannen voor een kapitaalsverhoging bij. De aandelen van het merk kregen de afgelopen dagen zware klappen op de beurs. Nieuwe investeerder Lawrence Stroll verhoogt zijn participatie in het bedrijf.
Lees verder

Suzuki Baleno Cross bewijst: iedereen kan aan de crossover
Maak er een crossoverversie van en het verkoopt: ziehier het devies dat zich als een virus door de marketingafdelingen van autoconstructeurs verspreid heeft. Meest recente patiënt: de Suzuki Baleno.
Lees verder

Ook Formule E neemt geen risico
De internationale autosportfederatie FIA en Formule E hebben beslist om het huidige seizoen twee maand stil te leggen. De reden daarvoor is uiteraard het coronavirus.
Lees verder

Ook Techno-Classica show deze maand in Essen geschrapt - UPDATE: Nieuwe datum
UPDATE: De beurs wordt uitgesteld naar juni - Na het autosalon van Genève zal ook een van de bekendste oldtimerevents deze maand niet door gaan. De organisatie achter de Techno-Classica in Essen laat weten dat de 32e editie in zijn huidige vorm geschrapt is. Die zou doorgaan van 25 tot 29 maart.
Lees verder