maandag 16 maart 2020

Autofans: Duurtest: Suzuki Vitara 4x4 1.4 GLX (2)

AUTOFANS
Duurtest: Suzuki Vitara 4x4 1.4 GLX (2)
Onze Vitara-duurtester is intussen al helemaal in het dagelijkse Autofans-leven geïntegreerd. De afgelopen weken kwam hij een Japanse concullega tegen, en de vierwielaandrijving is aardig van pas gekomen in een onverwachte situatie.
Lees verder

Apex AP-0 is Britse elektrosportwagen met 660 pk
Het Britse Apex hoopte groots uit te pakken op het autosalon van Genève met haar AP-0 Concept, een elektrische sportwagen met 660 pk. Corona stak daar echter een stokje voor, waardoor het via de digitale weg alsnog hoopt gegadigden te verzamelen. De Britten plannen namelijk vanaf 2022 deze sportwagen te gaan produceren.
Lees verder

Coronavirus legt ook autoproductie stil
Nu het coronavirus ook in Europa een ongeziene opmars maakt, leggen steeds meer constructeurs de productie in hun fabrieken stil. Vooral in sterk getroffen Italië gaan heel wat fabrieken tijdelijk dicht.
Lees verder

BMW trekt stekker uit plug-inhybride i8
Na zes jaar is het productie-einde van de i8 in zicht. De plug-inhybride Duitser gaat volgende maand op pensioen. Een rechtstreekse opvolger komt er niet.
Lees verder

Productie Audi Vorst komt tot stilstand door Corona-perikelen
In Brussel hebben de werknemers van Audi Vorst deze ochtend spontaan het werk neergelegd. Ze voelen zich onveilig op de werkvloer omdat er te weinig voorzorgsmaatregelen aanwezig zijn tegen het Coronavirus en vinden dat het economisch belang primeert op de gezondheid. Met het stilleggen van de band is de wereldwijde productie voor de elektrische e-tron tot stilstand gekomen.
Lees verder