donderdag 26 maart 2020

Autofans: Lamborghini brengt recall uit zoals alleen Italianen dat kunnen

AUTOFANS
Lamborghini brengt recall uit zoals alleen Italianen dat kunnen
Italiaanse sportwagenbouwer Lamborghini heeft een recall wereldkundig gemaakt voor de Aventador SVJ. Bij 26 exemplaren kan je potentieel de deur niet meer open krijgen langs de binnenzijde. De officiƫle uitleg van Lamborghini? Het is de schuld van de nieuwe werknemer!
Lees verder

Antwerpen schort tijdelijk haar lage-emissiezone (LEZ)
De Stad Antwerpen heeft besloten om tijdelijk haar lage-emissiezone op non-actief te zetten zodat iedereen in staat is om zich veilig met de auto te transporteren in en rond de stad, ongeacht de leeftijd van de wagen.
Lees verder

Te koop: BMW 7 Reeks (1997) uit quarantaine
Opmerkelijk zoekertje op veilingsite eBay: een BMW 7 Reeks uit 1997 met amper 255 kilometer op de teller. Nog opmerkelijker: de auto staat in een soort opblaasbubbel waar lucht in circuleert.
Lees verder

AF-retro: Made In Flanders: Ford Lommel Proving Ground (2013)
De komende weken duiken we bij Autofans in de digitale archieven op zoek naar de leukste content die we het voorbije decennia wisten te maken. Want als wij niet buiten mogen, dan laten we ons verleden nog eens buiten. Starten doen we met een reportage over de Lommel Proving Ground van Ford uit 2013.
Lees verder

Land Rover denkt aan milde hybride-diesel
De verkoop van Land Rover is tanende dankzij fiscale regeringsbeslissingen en de klant die de diesel massaal de rug toe keert. De oplossing volgens Land Rover? Een milde hybride-diesel die de CO2-uitstoot richting de 210 g/km moet brengen. Tja.
Lees verder