Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Officieel: Citroën Ami is elektrische brommobiel zonder rijbewijs (2020)

AUTOFANS
Officieel: Citroën Ami is elektrische brommobiel zonder rijbewijs (2020)
Een jaar geleden pakte Citroën uit met de Ami One Concept, een elektrische brommobiel en de Franse interpretatie van micromobiliteit. Nu bevestigt het merk dat de Ami effectief in productie gaat.
Lees verder

Nee, er komt geen Cupra Ibiza meer, maar wel...
Toen Seat zijn dochtermerk Cupra twee jaar geleden boven de doopvont hield, had het bij wijze van stijlstudie niet alleen een Ateca uitgewerkt, maar ook een Ibiza. Nu blijkt dat het voor die laatste bij een stijlstudie blijft.
Lees verder

Hennessey Venom 775: monstertruck met 787 pk
Hier staan pick-ups steeds meer ter discussie, maar over de Grote Plas liggen ze daar allerminst wakker van. Daar blijft de Ford F-150 goed verkopen. Zo goed zelfs dat tuner Hennessey zich aan een nieuwe extreme interpretatie waagt: de Hennessey Venom 775.
Lees verder

Mercedes plugt lustig door: GLA & CLA aan de plug-in (2020)
Mercedes wil haar spierballen in de bedrijfswereld ook in 2020 laten rollen, waardoor het in een sneltempo haar modellen aan de stekker hangt. De A-Klasse en A-Berline hadden we al met stekker, nu komen daar GLA, CLA Coupé en CLA Shooting Brake bij.
Lees verder

Renault Morphoz is heuse elektrische Transformer
Op het salon van Genève staat hij dus niet, maar Renault stuurt toch alle informatie rond zijn nieuwe conceptcar de wereld in. De Morphoz is een auto die zich aanpast aan alle omstandigheden. Letterlijk.
Lees verder