vrijdag 13 maart 2020

Autofans: Officieel: Niels van Roij Design Adventum Coupe (2020)

AUTOFANS
Officieel: Niels van Roij Design Adventum Coupe (2020)
Met een tanende verkoop in China en Brexit om de hoek besloot Land Rover haar exclusieve Range Rover SV Coupé-project vroegtijdig te termineren. Maar waar Land Rover de hamer neer legt, pakt Nederlander Niels van Roij 'm terug op. Waardoor de SV Coupé verder leeft als de Niels van Roij Design Adventum Coupe. Complete bazenbak na de klik!
Lees verder

Opel Manta plot comeback!
Hangt het van nieuwe Opel-CEO Lohscheller af, dan komt Opel terug met een Manta op de proppen. Die sportieve coupe groeide tussen 1970 en 1988 uit tot dé meest verkochte Duitse sportwagen. De nieuwe Manta zou echter wel eens door het leven kunnen gaan als een elektrische... crossover. Sidder en beef!
Lees verder

Exclusief: Wandel mee rond de Adventum Coupe!
Videotips Autofans ging een exclusief kijkje nemen naar de Adventum Coupe, het nieuwe project van Nederlandse coachbuilder Niels Van Roij. De lekkerste Range Rover die je vandaag kan kopen? Stiekem misschien wel! Autofans ging een exclusief kijkje nemen naar de Adventum Coupe, het nieuwe project van Nederlandse coachbuilder Niels Van Roij. De lekkerste Range Rover die je vandaag kan kopen? Stiekem misschien wel! Europese autosegmentatie: SAuto...
Lees verder

Mama mia: Alfaholics bouwt koolstofvezel koetswerk voor Alfa Giulia.
Restomods zijn booming business, waardoor elk automerk wel één vaste waarde krijgt. Jaguar heeft Eagle met de Speedster, Porsche heeft Singer en Alfa Romeo? Dat heeft Alfaholics, een Brits bedrijf dat Alfa-bloed door haar aderen heeft lopen. Die "tuner" bouwt tegenwoordig een nagelnieuwe carrosserie van de klassieke Giulia... volledig uit koolstofvezel. Heilige pasta, dat ziet er lekker uit!
Lees verder

Toyota gaat 7% van totaaluitstoot besparen via... verfmethode?!
Al sinds de lancering van de Prius in de jaren 90 staat Toyota synoniem met ecologie. Geen holle woorden, want het Japanse automerk kijkt kritisch naar elk hoekje van het bedrijf om CO2 te besparen. Toyota zegt nu zo maar even 7% van haar jaarlijkse CO2-uitstoot te kunnen besparen door anders te gaan verven.
Lees verder