maandag 9 maart 2020

Autofans: Ook Techno-Classica show deze maand in Essen geschrapt

AUTOFANS
Ook Techno-Classica show deze maand in Essen geschrapt
Na het autosalon van Genève zal ook één van de bekendste oldtimer-events deze maand niet door gaan. De organisatie achter de Techno-Classica in Essen laat weten dat de 32e editie in zijn huidige vorm geschrapt is. Die zou doorgaan van 25 tot 29 maart.
Lees verder

Rijtest + video: Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+ (2020)
Net als de wapenwedloop tussen de wereldmachten tijdens de Koude Oorlog destijds gaat ook die tussen de hot hatches onverminderd door. De strijd is zodanig hard dat we vandaag al spreken over hyperhatches, en ook die moeten steeds sterker, sneller en agressiever. De huidige leider? De Mercedes-AMG A 45 S.
Lees verder

Bentley: Continental GT in Equestrian Edition (2020)
Mulliner, de afdeling van de speciale verzoekjes bij Bentley, heeft een speciale reeks van de Continental GT Convertible klaar. Die moet de nieuwe structuur van Mulliner in de verf zetten.
Lees verder

Vooruitblik: Audi S3 [RENDER]
Dat Audi volop werk maakt van een S-plunje voor haar nagelnieuwe A3 staat als een paal boven water. Wat kunnen we verwachten van die vierde generatie? We blikken even vooruit op het design... en de motoren.
Lees verder

Hofele wint Mercedes EQC velgenspel met setje dikke Turbines
Duitse tuner Hofele heeft zich gewaagd aan de Mercdes EQC. De elektromotoren laten ze ongemoeid, wel installeren ze een heerlijk setje velgen. Standaard op elke EQC? Het zou eigenlijk moeten!
Lees verder