maandag 2 maart 2020

Autofans: Porsche houdt nieuwe 911 Turbo klaar boven doopvont

AUTOFANS
Porsche houdt nieuwe 911 Turbo klaar boven doopvont
Het doek gaat er niet af in Genève, maar wel gewoon online. Morgen plant Porsche de première voor zijn nieuwe 911 Turbo, net daarvoor stuurt het nog een laatste teaser de wereld in.
Lees verder

Rij-impressie: Hyundai i10 Twist TechnoPack 1.0 MPi (2020)
Terwijl autoconstructeurs de kleine stadskarretjes massaal links laten liggen - of ze aan de stekker hangen - schuift Hyundai haar nieuwe generatie i10 naar voren. Zonder experimentele aandrijflijnen of crossover-allures. Weet het kleintje stand te houden in de grote stedelijk jungle?
Lees verder

Gelekt: Alfa Romeo plant dan toch een Giulia GTA (2020)
Alfa Romeo wou hem eigenlijk voorstellen op het salon van Genève, maar daar staken twee dingen een stokje voor: het coronavirus en het internet. Dit is de Alfa Romeo Giulia GTA.
Lees verder

Peugeot 208 is Europese auto van het jaar 2020
Normaal vindt de prijsuitreiking traditioneel plaats aan de vooravond van het salon van Genève, maar dit jaar wordt de trofee even digitaal uitgereikt. De Peugeot 208 is zonet uitgeroepen tot Car of the Year 2020.
Lees verder

Officieel: Formentor is eerste zelfstandige Cupra (2020)
Na de Ateca en Leon is Cupra al aan de onthulling van zijn derde model toe. De Formentor is echter niet gebaseerd op een Seat, maar komt er wel met twee motoren.
Lees verder