donderdag 12 maart 2020

Autofans: Rolls-Royce: Dawn Silver Bullet Collection gaat terug naar de roaring twenties

AUTOFANS
Rolls-Royce: Dawn Silver Bullet Collection gaat terug naar de roaring twenties
"Een ode aan decadentie, frivoliteit, onstuimigheid en het vranke verleden". Rolls-Royce zet met deze Dawn Silver Bullet Collection in de verf dat de roaring twenties precies honderd jaar geleden begonnen.
Lees verder

Los over: Mansory Cabrera komt in drievoud (2020)
Om haar dertigste verjaardag te vieren zal Duitse tuner Mansory een rits aan speciale modellen op de markt brengen. Deze tot 3 stuks gelimiteerde Cabrera is daar één van en baseert zich op de in de basis al excentrieke Lamborghini Aventador SVJ.
Lees verder

30 jaar Mercedes 190 EVO II in 8 weetjes
Bij Mercedes vieren ze de dertigste verjaardag van de ondertussen mythische 190 EVO II. Een auto die zijn plaats heeft verdiend in de geschiedenis van de automobielwereld. Dringend tijd dus voor acht gekende en minder gekende feitjes over dé big daddy van de performance-sedans!
Lees verder

Czinger 21C is supercar van superlatieven (2020)
Zijn debuut was normaal gepland voor Genève, maar uiteindelijk werd het een week later: de Czinger 21C. De Californische supercar produceert 1.250 pk en heeft een rode zone die begint bij... 11.000 tpm.
Lees verder

Rijtest: Volvo XC90 B5 AWD (2020)
Het debuut van de XC90 is een game changer geweest voor Volvo. Hij knipte de resterende banden met Ford finaal door, introduceerde de nieuwe, minimalistische huisstijl en zette de premiumambities van Volvo steviger in de markt. Wij kijken wat de facelift en milde hybride deze SUV te bieden hebben.
Lees verder