vrijdag 20 maart 2020

Autofans: Skoda bouwt Scala Spider

AUTOFANS
Skoda bouwt Scala Spider
De voorbije zes jaar liet Skoda stagiairs de meest uiteenlopende conceptwagens bouwen. Dit jaar mogen 20 studenten werken aan misschien wel het knapste project tot nog toe: een Scala Spider. De eerste schetsen tonen alvast een stoer karretje. Want de wereld heeft nu eenmaal baat bij minder SUV's en meer cabrio's!
Lees verder

Corona-overzicht: wat te doen bij autoproblemen, autoproductie wereldwijd stilgevallen,...
Het coronavirus houdt ook de autosector in zijn greep. Niet alleen autofabrieken sluiten tijdelijk de deuren, maar heel wat andere bedrijven en partijen merken de invloed van het virus. Een overzicht.
Lees verder

Is dit nieuw logo van Nissan?
Het Japanse Nissan heeft op zowat elk continent patenttekeningen ingediend met daarop een aangepast logo. Waardoor je hier, hoogstwaarschijnlijk, naar het nieuwe merklogo van Nissan kijkt. Het lijkt wel een trend te gaan worden bij de automerken.
Lees verder

Concorso d'Eleganza Villa d'Este uitgesteld
Het gereputeerde Italiaanse concours d'élégance in Villa d'Este wordt uitgesteld. De reden is uiteraard de coronacrisis.
Lees verder

Autolobby vraagt om uitstel CO2-regels
De coronacrisis is voor autoconstructeurs een extra uitdaging bovenop de Europese CO2-regels die dit jaar in werking treden. Nu de autoverkoop praktisch stilligt, zijn maatregelen nodig, vindt de Italiaanse autolobby.
Lees verder