dinsdag 24 maart 2020

Autoweek: 'BMW 8-serie hoofdpijndossier voor Amerikaanse dealers'

'BMW 8-serie hoofdpijndossier voor Amerikaanse dealers'
Na jaren van afwezigheid is de 8-serie eindelijk weer terug in de showroom. Volgens verschillende Amerikaanse dealers blijven de nieuwe top-coupé en cabriolet daar echter ook veel te lang staan.
Lees verder

Ford Focus met 330 pk verkrijgbaar
Met zijn 280 pk sterke aandrijflijn is de Ford Focus ST bepaald geen muurbloempje. Met het vooralsnog uitblijven van een RS-versie van de Focus hebben de Engelse Ford-adepten van Mountune een tussenvorm bedacht.
Lees verder

Wel en wee: Opel Corsa
Enkele maanden na de lancering van de nieuwe Peugeot 208 tilde Opel de hagelnieuwe Corsa aan de wereld voor. We voegen de Nederlandse importeur hoe het de auto tot nu toe vergaat.
Lees verder

Toezichthouder onderzoekt hoe fabrikanten data verzamelen
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) inventariseert hoe voertuigfabrikanten omgaan met het verzamelen van gegevens van moderne auto's. De toezichthouder heeft daarvoor tien bedrijven met een Europese vestiging in Nederland aangeschreven en om informatie over hun werkwijze gevraagd, bevestigt een woordvoerder na berichtgeving door Het Financieele Dagblad (FD).
Lees verder

Audi RS3 Limousine strekt de benen
Eerder deze maand trok Audi het doek van de nieuwe A3 Sportback, een auto die straks gezelschap krijgt van een nieuwe A3 Limousine. Van beide carrosserievarianten komen weer buitenissige RS3-varianten. Vandaag zien we de RS3 Limousine door de sneeuw ploegen.
Lees verder