dinsdag 17 maart 2020

Autoweek: Buick GL8 als weelderige Avenir

Buick GL8 als weelderige Avenir
Buick gooit de grootste MPV die het in China verkoopt samen met luxelabel Avenir in de smeltkroes. Het resultaat is deze weelderige GL8 Avenir, een met pracht en praal volgeladen MPV die zowel met zes als met vier zitplaatsen beschikbaar komt.
Lees verder

Opel Corsa-e - Rij-impressie
Je ziet het er niet meteen vanaf, maar ook de Opel Corsa is er nu als volledig elektrische variant. In vrijwel alles hetzelfde als de conventioneel gemotoriseerde versies, behalve dat alles anders is.
Lees verder

Dacia Sandero en Logan met moderne TCe 100
Dacia breidt het leveringsgamma van zowel de Logan MCV als de Sandero uit met TCe-motoren. De geblazen benzineblokken keren terug nadat de TCe 100 Bi-Fuel kortstondig de enige beschikbare motorversie was.
Lees verder

Terugblik: 'Bugatti Galibier: de volgende Bugatti'
In deze eerste editie van De Terugblik beklimmen we direct een van de hoogstgelegen lagen van autoland. Exact tien jaar geleden liet Bugatti namelijk de 16C Galibier zien, een excentrieke fastback die naast de Veyron op de menukaart van Bugatti zou komen te staan.
Lees verder

'Britse regering vraagt hulp autofabrikanten: bouw beademingsapparatuur'
De Britse regering heeft bij meerdere autofabrikanten aangeklopt met een op het eerste oog bijzonder verzoek. Premier Boris Johson zou willen dat de fabrikanten helpen met de productie van beademingsapparatuur in plaats van auto's.
Lees verder