zaterdag 14 maart 2020

Autoweek: De Uitlaat: AutoWeek Podcast 5

De Uitlaat: AutoWeek Podcast 5
Aflevering 5 van De Uitlaat is live!
Lees verder

Opel Corsa vs. Ford Fiesta - Dubbeltest
Het kan nog, gewoon twee lage hatchbacks met guitige driecilinders met evenveel vermogen als ooit een Volkswagen Lupo GTi. Wat is de best rijdende B-segmenter van dit moment? De gloednieuwe Corsa daagt titelhouder Fiesta uit.
Lees verder

Achteruitkijkspiegel - Mercedes-Benz EQC
De Mercedes-Benz EQC is voor de tweede keer op de redactie en dat heeft een reden: komende week staat een extra dikke AutoWeek in het teken van elektrisch rijden. En over dik gesproken, Marco Gorter zit in deze aflevering en die begint een naam te krijgen, zo zou hij nogal vaak snel rijden. Logisch, met al dat dikke spul onder de billen. Daar komt echter binnenkort verandering in. Samen met Stephan Vermeulen geeft Marco je een blik achter de schermen.
Lees verder

Back to Basics: Opel Astra (2020)
Deze rubriek zag het levenslicht halverwege 2017 met de Opel Astra in de spotlights. Dat model is ondertussen (subtiel) gefacelift. Tijd om te kijken of Opel de uitrusting ook vernieuwd heeft.
Lees verder

Gepantserde G-klasse door Mansory aangepakt
Door alle Mansory-nieuwtjes van de laatste tijd zou je bijna geen primeur meer verwachten, maar niks blijkt minder waar. Voor het eerst pakt de tuner een gepantserde auto aan.
Lees verder