woensdag 4 maart 2020

Autoweek: EV-subsidie voor particulieren officieel aangekondigd

EV-subsidie voor particulieren officieel aangekondigd
De geruchten gonsden al even, maar de kogel is nu dan officieel door de kerk: mensen die een elektrische auto willen kopen kunnen daar vanaf deze zomer een subsidie van €4.000 voor krijgen. Dat meldt het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Voor tweedehands auto's geldt een aanschafsubsidie van €2.000.
Lees verder

Audi krijgt leidende rol binnen Volkswagen Groep
Audi is als luxemerk van de Volkswagen Groep op diverse vlakken al de koploper binnen het concern, maar dat wordt nu nog concreter. Audi neemt de leiding over alle Research & Development binnen de groep.
Lees verder

Ook Dacia Sandero met nieuwe LPG-motor leverbaar
Dacia heeft een hagelnieuwe Bi-Fuel-krachtbron in het magazijn liggen, een benzinemotor die ook met lpg (autogas) overweg kan. De nieuwe machine komt in de Duster te liggen, maar krijgt ook een plek in de Logan MCV en de Sandero. Van die laatste hebben we nu de prijzen.
Lees verder

Officieel: nieuwe Fiat 500E
Fiat houdt de wereldberoemde modelnaam '500' in leven door zijn kleinste model de vernieuwen. Voor het eerst in 13 jaar wordt de 500 aan een volledig nieuwe generatie geholpen. De nieuwe 500 debuteert als 500E, een volledig elektrische versie.
Lees verder

Aiways U5 - Rij-impressie
Een volledig nieuw merk: dat rijden we niet elke dag. Het Chinese Aiways werd pas drie jaar geleden opgericht en heeft nu al zijn eerste model productierijp. Komende zomer komt hij op de markt, wij reden vast met de Aiways U5.
Lees verder