dinsdag 10 maart 2020

Autoweek: 'Ford bevestigt komst van pick-up onder de Ranger'

'Ford bevestigt komst van pick-up onder de Ranger'
Ford heeft naar verluidt haar Amerikaanse dealers op de hoogte gebracht van de komst van een kleinere pick-up onder de Ranger. Dat nieuwe model krijgt een hele zware taak op de thuismarkt.
Lees verder

Mercedes-Benz vernieuwt Vito én eVito Tourer
Een jaar na de presentatie van de gefacelifte V-klasse, gaan ook zijn grijskentekenbroertjes onder het mes. Zowel de Vito als de Vito Tourer worden in lijn gebracht met de V-klasse én er is interessant nieuws met betrekking tot de elektrische eVito Tourer.
Lees verder

Politie: 'Kentekenfoto's langer bewaren blijkt nuttig'
De landelijke politie heeft afgelopen jaar ondervonden dat het langer bewaren van kentekenfoto's flink kan helpen bij het opsporen van verdachten.
Lees verder

Alpina B6 Biturbo Gran Coupé - Blits bezit
Jurgen Koolhaas is een van de weinigen in Nederland die zichzelf getrakteerd hebben op een BMW Alpina B6 Bi-Turbo Gran Coupé. 'Waar vind je nog een afwerkingsniveau als dat van Alpina?'
Lees verder

Volledig Nederlands team komt uit in Porsche Supercup
Het nieuwe Formule 1-seizoen staat op het punt om te beginnen en dat betekent dat ook een nieuw seizoen van de Porsche Supercup met rasse schreden nadert. Team GP Elite en Porsche-importeur Pon slaan de handen ineen en gaan de strijd aan met een volledig Nederlandse line-up.
Lees verder