vrijdag 20 maart 2020

Autoweek: Formule 1 gaat uitgestelde GP's virtueel verrijden

Formule 1 gaat uitgestelde GP's virtueel verrijden
De Formule 1 gaat toch met zijn seizoen beginnen, maar dan virtueel. Vrijwel alle uitgestelde races van de komende maanden zullen online afgewerkt worden, ook door een aantal Formule 1-coureurs. De virtuele GP's vinden plaats op dezelfde dagen als oorspronkelijk de echte GP's waren verreden.
Lees verder

Elektrische Porsche Macan komt in 2022
Porsche heeft in zijn jaarverslag meer laten weten over de komst van twee nieuwe elektrische modellen. We wisten al dat ze kwamen, maar nu is ook bekend wanneer we de elektrische Macan en de Taycan Cross Turismo ongeveer kunnen verwachten.
Lees verder

Facelift Friday: Hyundai i30 (2020)
Terwijl Hyundai elders op de wereld het ene na het andere buitenissige ontwerp presenteert, moeten we het in Europa vooralsnog met wat voorzichtige stapjes doen.  Eén van die stapjes is de i30, die onlangs een aanzienlijk scherpere neus kreeg.
Lees verder

Audi kondigt Q5 Sportback aan
Tijdens een persconferentie laat Audi's CEO Bram Schot doorschemeren wat er allemaal nog voor dit jaar op de agenda staat. Er komt onder andere een Q5 Sportback aan!
Lees verder

Skoda Citigo iV vs. Smart Forfour EQ - Dubbeltest
Al komt er een aanschafpremie aan, elektrische auto's zijn vooralsnog duur in de aanschaf. Daarom testen wij er twee die ruim onder de dertig mille zitten. De Skoda Citigo iV ontmoet de Smart Forfour EQ.
Lees verder