donderdag 19 maart 2020

Autoweek: Gefacelifte Seat Ateca kruipt door de sneeuw

Gefacelifte Seat Ateca kruipt door de sneeuw
Seat heeft een bijgewerkte versie van de Ateca in de ontwikkelingskamers staan en het is die vernieuwde SUV die nu in winters camouflagekostuum is opgedoken in het noorden van Zweden.
Lees verder

Ook Porsche legt productie stil
De lijst met autofabrikanten die hun productie tijdelijk stilleggen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, wordt weer langer. Ook Porsche geeft namelijk aan zijn productiefaciliteiten tijdelijk te sluiten.
Lees verder

BMW investeert binnen vijf jaar miljarden in technologieën
Ondanks de wereldwijde corona-crisis blikt BMW vooruit op zijn toekomstige investeringen. Het merk zet vol in op het gebied van onderzoek en ontwikkeling. De nieuwe generatie 7-serie wordt daarbij kort aangehaald.
Lees verder

Staatssteun voor PSA en Renault
De Franse overheid belooft dat het de twee grote Franse autobouwers PSA en Renault zal ondersteunen in deze ook voor hen zeer moeilijke tijden.
Lees verder

24 Uur van Le Mans uitgesteld
De Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) meldt dat het startschot van de 24 Uur van Le Mans niet in juni zal klinken. De raceklassieker wordt in verband met zorgen omtrent de mogelijk verdere verspreiding van het coronavirus op een later moment verreden.
Lees verder