maandag 2 maart 2020

Autoweek: Heftige Alfa Romeo Giulia 'GTA' op komst

Heftige Alfa Romeo Giulia 'GTA' op komst
Langzaam maar zeker wordt er meer duidelijk over het nieuws dat Alfa Romeo later vandaag aan de wereld toont. Het heeft er namelijk alle schijn van dat de Italianen de legendarische GTA-aanduiding afstoffen.
Lees verder

Microlino 2.0 is opgewaardeerde elektrische 'Isetta'
Micro Mobility Systems heeft een nieuwe versie van zijn nooit op de markt verschenen Microlino gepresenteerd, een kleine elektrische stadsauto die volgend jaar wél in productie moet gaan.
Lees verder

Hyundai Sonata uitgerekt voor China
Hyundai heeft in China een verlengde versie van de nieuwe Sonata gepresenteerd. Je raadt het al: buiten de Chinese landsgrenzen zal deze versie niet worden aangeboden.
Lees verder

Renault Morphoz is voorbode nieuwe generatie EV's
De Autosalon van Genève had als podium moeten dienen waarop tal van autofabrikanten hun nieuwkomers zouden presenteren. De belangrijkste autobeurs van Europa gaat dit jaar niet door en dus beleeft deze hagelnieuwe Morphoz Concept zijn debuut vooralsnog puur de digitale podia. Dat maakt het studiemodel zelf echter niet minder interessant.
Lees verder

'Snelheidsverlaging 100 km/h bijna drie keer duurder'
Over precies twee weken gaat de maximumsnelheid overdag omlaag naar 100 km/h. Voordat dit gebeurt, moet er nog flink wat werk verzet worden. De kosten die daarbij gepaard gaan, vallen volgens Rijkswaterstaat flink hoger uit dan verwacht.
Lees verder