zaterdag 7 maart 2020

Autoweek: Honda Civic Type-R - Renault Mégane R.S. Trophy-R - Dubbeltest

Honda Civic Type-R - Renault Mégane R.S. Trophy-R - Dubbeltest
Een standaard Renault Mégane RS zouden we al geen laffe auto willen noemen, een Trophy gaat nog een stapje verder. Maar kennelijk vonden ze in Dieppe dat het altijd nóg heftiger kan en dus bestaat er nu ook een Trophy-R. Een ideale tegenstander voor die andere voorwielaangedreven R in dit segment: de Civic Type R van Honda.
Lees verder

Nieuw BMW-logo voorlopig niet op auto's
Het op de Concept i4 aangekondigde nieuwe BMW-logo schittert voorlopig niet op productieauto's. Het merkteken zal wel op on- en offline communicatiemiddelen van het merk uit München prijken.
Lees verder

Renault Zoe - Achteruitkijkspiegel
Voor de derde keer op rij trappen we het weekend elektrisch af. Lars en Frank blikken terug op de week waarin we niet naar Genève gingen, maar niettemin veel nieuws ophoestten. Nog één keer tikken ze - legaal tenminste - de 130 km/h aan, terwijl ze uitleggen waarom we niet naar de introductie van een Mercedes-Benz, maar wel naar die van een Aiways gaan. En: wat betekent het afgelasten van Genève voor de toekomst van de beurs?
Lees verder

Back to Basics: Mitsubishi ASX (2020)
Na pakweg tien jaar is de Mitsubishi ASX toe aan de vierde ronde, want de derde facelift meldde zich vorig jaar. Die vernieuwde versie staat ondertussen in menig showroom in drie smaakjes: Pure, Intense en Instyle. De meerprijs tussen de instapversie en de meest luxueuze bedraagt €6.000. Mis je dan veel bij zo'n Pure?
Lees verder

H-Dag: terug naar Honderd
Dit weekend wordt de maximumsnelheid in ons land teruggebracht naar 100 km/h. Het is een operatie waarvoor Rijkswaterstaat alle zeilen bij moet zetten om te zorgen dat de bebording overal klopt. Daarom blikken we terug op 53 jaar geleden, toen Zweden overstapte van links naar rechts rijden.
Lees verder