Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Kredietbeoordelaar: Europese auto-industrie hardst geraakt'

'Kredietbeoordelaar: Europese auto-industrie hardst geraakt'
Beetje bij beetje wordt de impact van de pandemie duidelijk en durven deskundigen een voorzichtige prognose over de gevolgen te doen. Volgens een Amerikaanse kredietbeoordelaar wordt de Europese auto-industrie hard geraakt.
Lees verder

Hyundai i10 vs. Volkswagen Up - Dubbeltest
Je moet nog altijd niet teveel haast hebben met een A-segmenter, maar verder bewijst de nieuwe i10 dat je weinig concessies meer hoeft te doen in het kleinste segment. We zetten 'm tegenover een oudgediende in de kleinste klasse: de Volkswagen Up!
Lees verder

'Problemen ID.3 niet meer om te lachen'
De beloofde introductie van de ID.3 lijkt voor Volkswagen steeds meer onhaalbaar te worden. Een nieuwe anonieme bron: "Dit is geen lachertje meer".
Lees verder

Pijnlijk: niet Ceed, maar Ioniq voordeligste plug-in
In de top 10 voordeligste plug-inhybrides die onlangs op deze site werd gepubliceerd, is een pijnlijke fout geslopen. Niet de Kia Ceed PHEV, maar de Hyundai Ioniq Plug-in mag zich de voordeligste plug-inhybride van Nederland noemen.
Lees verder

Kia Proceed GT - Achteruitkijkspiegel
Net als vorige week, zitten Cornelis en Marco dit keer niet samen in een auto. Toch hebben ze genoeg om over te praten. Wat betekent Corona voor de auto-industrie bijvoorbeeld en wat weten autofabrikanten allemaal over je als bestuurder? Oh, en ze hebben allebei een mening over de Volkswagen T-Roc cabriolet.
Lees verder