dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: McLaren GT dankzij MSO extra speciaal als Verdant

McLaren GT dankzij MSO extra speciaal als Verdant
MSO, de afdeling van McLaren die zich bezighoudt met de extra speciale creaties, heeft de GT voorzien van een bijzondere reeks uiterlijke aanpassingen. Het resulteert in deze Verdant Theme GT by MSO, zoals de auto voluit heet.
Lees verder

McLaren 765LT maakt gehakt van 720S
Sneller, directer, lichter, aerodynamischer, opwindender, gelimiteerd: zomaar wat ingrediënten die bijdragen aan een Longtail, de uitvoering die een 'gewone' McLaren in de schaduw moet stellen. De 765LT laat de 720S achter zich. Maar hoe?
Lees verder

Bentley Continental GT Convertible volgens Mansory
Tuner Mansory tilt vandaag een wel heel dubieus aangeklede Bentley op het digitale podium. Het bedrijf voegt een uitgebreid tuningpakket voor de Continental GT Convertible aan zijn portfolio toe.
Lees verder

Audi A3 Sportback volledig in het nieuw
De Volkswagen Groep is druk in de weer met het vernieuwen van zijn familie C-segmenters. Na de Golf werd de Skoda Octavia en Seat Leon aan een nieuwe generatie geholpen en de Autosalon van Genève is het podium waarop Audi de geheel nieuwe derde generatie van de A3 aan het wereldpubliek voorstelt. De nieuwe A3 Sportback beleeft vandaag al zijn digitale debuut.
Lees verder

BAC Mono volledig in het nieuw
Het Engelse Briggs Automotive Company (BAC) heeft een volledig nieuwe generatie van de Mono gepresenteerd. De hardcore scheurneus blijft trouw aan het concept van de in 2011 gepresenteerde eerste generatie, maar gaat voortaan aan de turbokracht.
Lees verder