vrijdag 20 maart 2020

Autoweek: Mille Miglia uitgesteld

Mille Miglia uitgesteld
Door de corona-crisis besef je pas hoeveel evenementen er elk voorjaar georganiseerd worden, want een volgend event meldt zich: de Mille Miglia is een paar maanden vooruitgeschoven.
Lees verder

Terugblik: 'Elektrische auto blijft nicheproduct'
De elektrische auto blijft een nicheproduct. Dat was exact tien jaar geleden de conclusie van consultantsbureau Oliver Wyman. Inmiddels loopt het laatste kwartaal van 2020 op zijn laatste benen en dat biedt de kans om het verleden met het heden te vergelijken.
Lees verder

'Verleng 8% bijtelling naar 2021!'
Vereniging Zakelijk Rijders (VZR), een partij die opkomst voor de belangen van zakelijke rijders doet een oproep aan het Nederlandse kabinet.
Lees verder

Audi Q3 en Q3 Sportback ook weer met handbak
Audi breidt de prijslijst van zowel de Q3 als de Q3 Sportback uit met een nieuw variant. Vanaf heden is er namelijk weer één motorversie met een handgeschakelde transmissie te krijgen.
Lees verder

Dit is de volledig elektrische Volkswagen T1 'e-Bulli'
De Volkswagen T1 heeft een ogenschijnlijk onbegrensde houdbaarheidsdatum. Net als bij de Kever is de handel in deze busjes nog altijd springlevend en worden de vele overgebleven exemplaren soms voor grof geld op de weg gehouden. Deze T1 'e-Bulli' is al helemaal klaar voor de komende decennia.
Lees verder