vrijdag 13 maart 2020

Autoweek: Nettowinst BMW Group valt fors lager uit

Nettowinst BMW Group valt fors lager uit
De BMW Group heeft in 2019 een nettowinst van 5,02 miljard euro genoteerd, zo maakt het Duitse concern bekend. Daarmee valt de winst 28,9 procent lager uit dan een jaar eerder.
Lees verder

MBUX-multimedia van Mercedes-Benz krijgt update
Het MBUX-multimediasysteem in nieuwe Mercedessen-Benz krijgt vanaf volgende maand een update waardoor het systeem voortaan wat "losser" is. Het systeem biedt voortaan ook meer uiteenlopende informatie.
Lees verder

Ook streep door Grands Prix van Bahrein en Vietnam
De Formule 1 heeft vrijdag ook de Grands Prix van Bahrein en Vietnam uitgesteld. De GP van Nederland in Zandvoort is daardoor nu de eerste race op de kalender, al staat daar door het coronavirus een flink vraagteken achter.
Lees verder

Facelift Friday: Nissan Micra (K11)
Zeg 'Micra' en de kans is groot dat je publiek meteen terugdenkt aan het sterk afgeronde model uit de jaren '90. De tweede generatie van Nissans kleine kreeg tweemaal een facelift, waarvan de eerste een behoorlijk herzien front bracht.
Lees verder

'Peugeot houdt ook vast aan GTI-versies'
Peugeot warmt de wereld al geruime tijd op voor de komst van een extra pittige 508. Op deze plug-in hybride siert echter het nieuwe PSE-logo als sportief label. Zou dit een einde aan het GTI-tijdperk zijn? CEO Jean-Philippe Imparato doet -voorzichtig- een verlossende uitspraak.
Lees verder