dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: Nieuwe maximumsnelheid op 13 maart al deels van kracht

Nieuwe maximumsnelheid op 13 maart al deels van kracht
De nieuwe maximumsnelheid van 100 km/u geldt op sommige Nederlandse wegen al vanaf vrijdagochtend 13 maart. Zodra de borden zichtbaar zijn, moeten automobilisten zich aan de nieuwe snelheidslimiet houden. Veel nieuwe borden zullen al in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 maart zichtbaar worden.
Lees verder

Porsche 911 Turbo S breekt los!
Porsche breidt het leveringsgamma van de 911 in Genève uit met een nieuwe motorversie, en niet zomaar een. We heten welkom: de kakelverse 911 Turbo S!
Lees verder

Alpine stuurt speciale A110's de wereld in
Tussen alle grote wereldprimeurs komt Alpine ook met nieuws om de hoek zetten. Het gaat om een rits speciale edities voor de A110.
Lees verder

CO2-uitstoot Europese auto's stijgt voor derde jaar op rij
Jarenlang ging de gemiddelde CO2-uitstoot van nieuwe auto's omlaag, maar in 2019 is het voor het derde jaar op rij gestegen. Het nieuwe wagenpark in Europa stoot gemiddeld weer bijna evenveel uit als in 2014.
Lees verder

Gelekt: Bugatti Chiron Pur Sport
Slecht nieuws voor Bugatti. Hoewel de hypercarfabrikant zijn Genève-debutant wegens het afgelasten van de Autosalon van Genève de presentatie van zijn nieuwkomer had uitgesteld, is het gespierde gevaarte vandaag toch online verschenen. Yahoo Sports geldt als bron van het digitale lek.
Lees verder