dinsdag 10 maart 2020

Autoweek: Noord-Italiaanse autobouw voorlopig niet op slot

Noord-Italiaanse autobouw voorlopig niet op slot
Door het coronavirus is Noord-Italië praktisch afgesloten van de rest van de wereld. Je zou verwachten dat dit dan ook zijn uitwerking op de lokale auto-industrie heeft. Maar niks lijkt minder waar.
Lees verder

Nieuwe Fiat Strada opnieuw in beeld
Fiat heeft een nieuwe afbeelding vrijgegeven van de volledig nieuwe Strada, een compacte pick-up waarvan nu ook duidelijk is hoe de achterzijde wordt vormgegeven.
Lees verder

Peugeot 406 Break 1.8-16V – 2001  – 784.321 km - Klokje Rond
Al veertien jaar rijdt Erik Herber in zijn Peugeot 406. Wat er aan kapotgaat, wordt netjes vervangen en elke 30.000 à 35.000 kilometer krijgt de auto een beurt. Maar verder doet hij er he-le-maal niks aan. De 406 wordt wel twee keer per jaar gewassen. "Dat gebeurt als we ermee over de grens gaan. Want het schijnt dat je als buitenlander in een vieze auto eerder als verdacht wordt beschouwd."
Lees verder

Modeljaarupdate voor Honda Odyssey
Honda voert een modeljaarupdate door op de Odyssey, een MPV die in Europa niet leverbaar is, maar die in de Verenigde Staten en Canada wél een bekende naam is.
Lees verder

Benzineprijzen gedaald na keldering olieprijzen
De gemiddelde benzineprijzen in Nederland zijn met anderhalve cent gedaald nadat de olieprijs afgelopen dagen is gekelderd.
Lees verder