dinsdag 3 maart 2020

Autoweek: Porsche: '911 nog heel lang puur met brandstofmotor'

Porsche: '911 nog heel lang puur met brandstofmotor'
De Porsche 911 is de belichaming van geschiedenisbescherming. Niet alleen het uiterlijk is al decennialang herkenbaar, ook qua aandrijving blijft Porsche trouw aan een beproefd concept. Dat blijft voorlopig ook wel even zo. We hoeven volgens Porsche voor 2030 geen geëlektrificeerde 911 te verwachten.
Lees verder

Genève-journaal deel 1: bruut, exclusief en sportief
De halve redactie van AutoWeek stond klaar om de Salon van Genève voor je te verslaan maar het coronavirus leidde tot annulering van de belangrijke autobeurs. Toch brengen we je in vier video's al het belangrijkste nieuws, want uiteraard komt al dat nieuwe blik wel vrij via de digitale kanalen. In deze eerste aflevering vooral het heftige nieuws, want op de Zwitserse show gaat het er altijd net even wat heftiger aan toe: Alfa Romeo Giulia GTA, Bentley Bacalar, Brabus 800 Adventure XLP, Porsche ...
Lees verder

Flinke investering van 2 miljard euro voor Waymo
Google's zusterbedrijf Waymo heeft bij een eerste investeringsronde een flink bedrag binnengeharkt. Waymo kan hiermee investeren in personeel en de ontwikkeling van de technologie.
Lees verder

Aiways U6 Ion Concept volgt de hype
Het Chinese Aiways zet dit jaar nog voet aan Europese wal. Het merk brengt in ons werelddeel straks de U5 op de markt, een SUV die in de toekomst gezelschap krijgt van een SUV met een sterk aflopende daklijn. Deze U6 Ion Concept blikt op die nieuwkomer vooruit.
Lees verder

Aiways U5 komt in augustus naar ons land
Terwijl Aiways' nieuwe U6 Ion Concept de show steelt, wordt er meer duidelijk over de Europese uitrol van zijn eerste productiemodel. De U5 komt iets later dan verwacht naar ons werelddeel.
Lees verder