vrijdag 6 maart 2020

Autoweek: Prijzen Audi RS5 Coupé en RS5 Sportback bekend

Prijzen Audi RS5 Coupé en RS5 Sportback bekend
Audi presenteerde vorig jaar een de gefacelifte RS5 Coupé en RS5 Sportback. Nu is ook bekend wat deze twee vernieuwde spierbundels moeten kosten.
Lees verder

Ook Jaguar F-Pace SVR aan de facelift
De imposante Jaguar F-Pace SVR is pas twee jaar onder ons, maar wordt binnenkort al aan een facelift onderworpen. Wat voor de reguliere F-Pace geldt, gaat immers ook op voor de sportieve topversie.
Lees verder

'Bijna helft automobilisten heeft lak aan snelheidsverlaging'
Uit een nieuw onderzoek blijkt dat bijna de helft van de dagelijkse snelweggebruikers zich niet aan de komende snelheidsverlaging gaat houden. Mensen die minder vaak op de weg te vinden zijn, vinden de snelheidsverlaging naar 100 km/h over het algemeen eigenlijk wel prima.
Lees verder

Volvo opent eigen batterijen productielijn in Gent
Volvo heeft in zijn Belgische fabriek een nieuwe assemblagelijn geopend. Het merk kan voortaan zijn eigen batterijen voor elektrische auto's in elkaar sleutelen. Hiermee zet het Zweedse merk een stap in zijn grotere doel.
Lees verder

Volkswagen Arteon Shooting Brake praktisch plakkerloos
Volkswagen breidt zijn modellengamma op korte termijn uit met een nieuw model dat het toevoegt aan de Arteon-familie. Het gaat om de eerder aangekondigde nieuwe shooting brake van het merk, een auto die nu nagenoeg zonder camouflageplakkers is opgedoken.
Lees verder