donderdag 26 maart 2020

Autoweek: PSA en Dongfeng hervatten productie in China

PSA en Dongfeng hervatten productie in China
PSA en Dongfeng, die samen auto's bouwen in de zwaar door het coronavirus getroffen Chinese stad Wuhan, gaan weer aan de slag. De fabrieken beginnen weer te draaien na twee maanden.
Lees verder

Gesnapt: Toyota's Captur-concurrent
Toyota heeft een ingepakt én opgehoogd testmodel de deur uitgestuurd. Hoewel de auto oogt als een Yaris, is het dat niet helemaal!
Lees verder

Top 10: dit zijn de goedkoopste plug-ins
Voor wie nog niet helemaal klaar is voor de volledig elektrische auto hebben we goed nieuws: de plug-inhybride is bezig met een enorme opmars. Dat betekent ook hier dat de prijzen omlaag kunnen, dus is het hoog tijd om te kijken wat momenteel de voordeligste PHEV's op de markt zijn.
Lees verder

Renault Clio stoot Volkswagen Golf van Europese troon
De Renault Clio heeft een mooie mijlpaal bereikt. In februari was het de meest verkochte nieuwe auto van Europa. Daarmee stoot de Clio de Volkswagen Golf na lange tijd van zijn troon. Verder zat de Europese automarkt vorige maand overigens over het algemeen al wel in een sterk dalende lijn en die zet naar alle waarschijnlijkheid nu fors door.
Lees verder

Top 10: Hier worden de meeste auto's vernield
Het zal je maar gebeuren, je komt 's ochtends naar buiten en ziet dat iemand je auto heeft vernield. Een vreselijk moment, waar helaas duizenden mensen jaarlijks mee geconfronteerd worden. Nu weten we ook waar de meeste vernielingen plaatsvinden. Oppassen dus.
Lees verder