donderdag 19 maart 2020

Autoweek: Ram eert belangrijke klanten met 1500 Laramie Southwest Edition

Ram eert belangrijke klanten met 1500 Laramie Southwest Edition
Pick-ups zijn 'big business' in de VS en een aanzienlijk deel van de klanten komt uit Texas. Om die groep eens extra in het zonnetje te zetten, komt Ram met de Laramie Southwest Edition.
Lees verder

Polestar 2 is nu echt te bestellen
Reserveren kon al, maar vanaf vandaag is de volledig elektrische Polestar 2 voor iedereen te bestellen in Nederland. De levering van eerder gereserveerde exemplaren zou in juli van start moeten gaan, al komt daar momenteel uiteraard een flinke dosis onzekerheid bij kijken.
Lees verder

Wel en wee: Peugeot 208
Het zal je ongetwijfeld opgevallen zijn dat de nieuwe 208 steeds vaker in het Nederlandse straatbeeld opduikt. AutoWeek vroeg de Nederlandse importeur hoe het de auto tot op heden vergaat.
Lees verder

Opel Vectra 2.5 V6 - Op de Rollenbank
'Toen kon dat nog,' dat is het eerste idee wat je overvalt als je een rondje loopt om de Vectra V6 van Benjamin van Straaten: een Opel middenklasser met een lekker dikke V6 d'r in. Het is de eerste auto die Benjamin  ooit kocht en sindsdien is het niet alleen vervoer, maar ook zijn hobby. Als er één auto is die we een gunstige uitslag gunnen, is het deze Vectra wel. Insnoeren die hap en gasgeven!
Lees verder

Grand Prix van Nederland gaat niet door in mei
De Nederlandse Grand Prix is uitgesteld vanwege het coronavirus. De Formule 1-race op het circuit van Zandvoort stond gepland voor 3 mei.
Lees verder