dinsdag 24 maart 2020

Autoweek: Renault Grand Scénic 2.0 Turbo – 2005 – 432.261 km - Klokje Rond

Renault Grand Scénic 2.0 Turbo – 2005 – 432.261 km - Klokje Rond
Vijftien jaar geleden nam Melvin van den Engh een Renault Grand Scénic in gebruik als leaseauto. Vijf jaar later kocht hij die over en reed er lekker mee door, tot op de dag van vandaag. Met een kilometerstand die al ruim over de 400.000 staat, meldt hij zich bij Klokje Rond. Wij zijn er natuurlijk als de kippen bij om zo'n Renault, die niet als de gemakkelijkste bekend staat, eens van onder en boven te bekijken.
Lees verder

Daimler: 'Geen staatssteun nodig'
Daimler, het moederbedrijf van Mercedes-Benz, heeft vooralsnog geen staatsteun van de Duitse overheid nodig, zegt CEO Ola Kaellenuis maandag in gesprek met Handelsblatt.
Lees verder

Ford sluit ook buiten Europa fabrieken
In navolging van het tijdelijk sluiten van fabrieken in onder meer de Europese Unie (EU), heeft Ford besloten het werk in buiten de Europese grenzen te onderbreken.
Lees verder

Aston Martin Valhalla wordt sterkste model in line-up
De Aston Martin Valhalla wordt met afstand het krachtigste model dat de Engelse supercarfabrikant in zijn gamma heeft. Aston Martin geeft nu de eerste informatie vrij over de krachtcentrale die de Valhalla die titel moet kunnen geven.
Lees verder

Autoverkoop 30 procent omlaag in maart
Het aantal registraties van nieuwe personenwagens ligt in de eerste drie weken van maart ongeveer 30 procent lager dan in dezelfde periode een jaar eerder, zo heeft het ING Economisch Bureau becijferd. De oorzaak hierachter laat zich uiteraard eenvoudig raden.
Lees verder