maandag 23 maart 2020

Autoweek: Renault verklaart komst hybride E-Tech-lijn

Renault verklaart komst hybride E-Tech-lijn
Begin dit jaar zette Renault een vrij opmerkelijke stap met de lancering van zijn nieuwe (plug-in) hybride E-Tech-aandrijflijnen. Het merk, dat al lange tijd volledig elektrische modellen heeft, verklaart waarom.
Lees verder

Ook F1-race in Azerbeidzjan uitgesteld wegens coronavirus
Ook de Grand Prix van Azerbeidzjan is uitgesteld vanwege het coronavirus. Het aantal afgelaste races in de Formule 1 komt daarmee op acht.
Lees verder

Gefacelifte Mercedes-AMG E63 verstopt zich nog even
Een van de grotere nieuwtjes die Mercedes-Benz dit jaar heeft, is de facelift van de E-klasse. Tijdens de presentatie van zijn vernieuwde model nam Benz vrijwel alle versies mee, behalve de topversie. In aanloop naar zijn definitieve onthulling maakt Mercedes nog enkele gecamoufleerde testkilometers.
Lees verder

'Jaguar komt in 2021 met nieuwe elektrische cross-over'
Er is naar verluidt meer bekend geworden over de komende Britse geboorteplaats van Jaguars en Land Rovers. In het nieuwe EV-centrum moeten volgend jaar drie nieuwe modellen van de productieband rollen, waarvan twee cross-overs!
Lees verder

Hyundai gelooft voorlopig nog niet in volledig elektrische toekomst
De Hyundai Ioniq is er als Hybrid, Plug-in Hybrid en EV. De auto staat daarmee samen met de Kia Niro symbool voor het beleid van de Hyundai Motor Group, dat doelbewust en meer dan menig concurrent inzet op alle mogelijke aandrijflijnen. Nu, maar ook in de toekomst.
Lees verder