maandag 16 maart 2020

Autoweek: Rijkswaterstaat is klaar: overal 100 kilometer per uur

Rijkswaterstaat is klaar: overal 100 kilometer per uur
Rijkswaterstaat is klaar met, zoals ze het zelf zeggen, hun grootste operatie in zo'n kort tijdsbestek. Het omwisselen van alle verkeersborden in Nederland zit er namelijk op. Daarom is er nu echt geen weg meer terug en rijden we vanaf vanochtend overdag overal 100 km/h.
Lees verder

Vanafprijs Volkswagen T-Roc Cabrio bekend
Volkswagen liet zich vorig jaar van een bijzonder vrolijke kant zien door het dak van de T-Roc te knippen en het eindresultaat als T-Roc Cabrio klaar te stomen voor de markt. AutoWeek kan als eerste melden wat de eerste open Volkswagen in jaren moet gaan kosten.
Lees verder

2.012 pk sterke Aspark Owl klaar voor de weg
Het Japanse Aspark heeft de laatste tests met zijn Owl afgerond. Daarmee is de bloedsnelle EV klaar voor de openbare weg. Het zal overigens niet het enige model van Aspark blijven.
Lees verder

Suzuki Baleno nu ook als Cross
Suzuki heeft in Colombia moeite om klanten te vinden voor de Baleno. Wat doe je dan? Precies, je besprenkelt de auto om met 'crosskruiden'.
Lees verder

Nederlandse organisatie dagvaardt Volkswagen vanwege Dieselgate
In Volkswagens Dieselgate is een nieuw hoofdstuk van start gegaan, want de Nederlandse stichting Diesel Emissions Justice Foundation (DEJF) heeft een dagvaarding uitgebracht tegen de Volkswagen Group. Het doel van de juridische stap is om ervoor te zorgen dat ook Europeanen een schadevergoeding krijgen.
Lees verder