vrijdag 6 maart 2020

Autoweek: Seat wil slapende bestuurder waarschuwen

Seat wil slapende bestuurder waarschuwen
Na verschillende andere fabrikanten kondigt Seat nu ook aan bezig te zijn met zogenoemde 'artificial intelligence' technieken. De Spanjaarden willen slapende bestuurders detecteren en zo nodig waarschuwen om ongelukken te voorkomen.
Lees verder

Renault Captur beschikbaar met LPG-motor
Renault levert de nieuwe Captur al met een aantal benzineversies en voegt dit jaar ook een plug-in hybride aan de leveringslijst toe: E-Tech. Maar er is meer. Vanaf nu kun je de cross-over namelijk ook met een lpg-motor bestellen.
Lees verder

Facelift Friday: Mercedes-Benz E-klasse
In 2013 werd de Mercedes-Benz E-klasse, toen nog van de W212-generatie, rondom stevig vernieuwd. Behalve een compleet nieuw front kwamen er zelfs nieuwe vouwen in de flanken, waarmee deze facelift zonder twijfel tot de meest uitgebreide behoort. Ook bij de huidige W213-generatie ging men niet kinderachtig te werk in Stuttgart.
Lees verder

Track Mode-update voor Tesla Model 3
Het zijn gouden tijden voor sportief ingestelde bezitters van een Tesla Model 3 Performance. De topversie van Tesla's kleinste model wordt niet alleen leverbaar met het eerdergenoemde Track Package, maar krijgt ook softwarematige updates die de sportieve levensstijl ten goede moeten komen.
Lees verder

Nissan steekt toch nog 59 miljoen in Britse fabriek
Nissan steekt 52 miljoen pond (omgerekend €59,76 miljoen) in de autofabriek in het Britse Sunderland, ondanks eerdere waarschuwingen van het bedrijf zelf dat de Brexit de locatie in gevaar brengt.
Lees verder