woensdag 4 maart 2020

Autoweek: Tesla komt met sportieve aanpassingen voor de Model 3

Tesla komt met sportieve aanpassingen voor de Model 3
De Tesla Model 3 zal hier in Nederland vooral snelwegkilometers maken, maar dat neemt niet weg dat de EV ook genoeg in huis heeft voor sportievere ritjes. Tesla zet dat luister bij door een upgrade te bieden die de fanatiekere bestuurder moet aanspreken.
Lees verder

Genève-journaal deel 3: veel elektrisch nieuws
Deze dagen is er uiteraard veel elektrisch nieuws. Volkswagen toont wat we na de ID.3 kunnen verwachten, Audi gaat het S-label ook aan de Etrons koppelen en zelfs Dacia komt met iets elektrisch, al betreft het nu nog een conceptcar. Verder gaan de Chinese elektrische suv's nu echt komen. In deze derde video over de gecancelde Salon praten we je helemaal bij.
Lees verder

Mansory Venatus is knotsgekke Lamborghini Urus
Mansory heeft al sinds jaar en dag de meest opvallende creaties in haar portfolio, maar deze Venatus verlegt de grenzen. Het is een Lamborghini Urus zoals iemand met een zeer specifieke smaak die graag ziet.
Lees verder

Vauxhall Astra-productie nog steeds onzeker wegens Brexit
PSA Group, moederbedrijf van onder andere Vauxhall en Opel, neemt pas eind dit jaar een beslissing over de continuïteit bij haar Britse fabriek waar de Vauxhall Astra wordt gebouwd. Dan moet er ook meer duidelijk zijn over de uitkomst van de Brexit-onderhandelingen.
Lees verder

Aston Martin gooit haar los met V12 Speedster
Aston Martin heeft digitaal een gloednieuw model aan de wereld voorgesteld; de Speedster. Een tweezitter zonder dak, met een 5,2-liter V12 in de neus.
Lees verder