woensdag 25 maart 2020

Autoweek: Toyota's toekomstplannen op straat: dit komt eraan

Toyota's toekomstplannen op straat: dit komt eraan
Het gebeurt nog wel eens dat een merk haar toekomstplannen belicht in een vertrouwelijke meeting en een aanwezige toch stiekem een foto ervan deelt. Dat lijkt nu het geval te zijn bij Toyota, waardoor we meer duidelijkheid hebben over de toekomst van het merk.
Lees verder

Toyota presenteert vrachtauto op waterstof
Toyota zet een volgende stap op het gebied van waterstof, want het merk is vol aan de slag gegaan met zijn eerste vrachtauto op die innovatieve brandstof.
Lees verder

Lexus' plannen voor komende jaren gelekt
Niet alleen Toyota's toekomstplannen zijn op straat komen te liggen, want in één soepele beweging volgen die van haar luxemerk Lexus. Er zit genoeg verandering in de lucht, dat wordt wel duidelijk. Opvallend: de GS zoals we die kennen lijkt aan haar laatste ronde bezig.
Lees verder

Helft minder ongevallen door corona-quarantaine
Het aantal verkeersongelukken in Nederland is door de coronacrisis "aanzienlijk afgenomen", meldt de politie dinsdag. Zo vonden vorige week de helft minder ongevallen plaats dan in dezelfde week vorig jaar.
Lees verder

Rijscholen moeten officieel stoppen vanwege corona
Ondanks het feit dat het CBR alle rij-examens voorlopig uitstelde bleek dat nog een vijfde van de rijscholen doorging met zijn geplande lessen. Daar is nu een boete op gelegd.
Lees verder