maandag 16 maart 2020

Autoweek: Verplaatste data Techno-Classica bekend

Verplaatste data Techno-Classica bekend
De organisatie van de Techno-Classica in het Duitse Essen heeft bekend gemaakt wanneer de grote klassiekerbeurs plaatsvindt. De oorspronkelijke data werd vanwege het coronavirus geschrapt.
Lees verder

Start Formule E-seizoen twee maanden uitgesteld
De Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) heeft de start van het Formule E-seizoen met in ieder geval twee maanden uitgesteld. De motivatie hierachter laat zich makkelijk raden. Inderdaad: zorgen omtrent verdere verspreiding van het coronavirus.
Lees verder

Groupe PSA sluit Europese fabrieken
Groupe PSA meldt dat het in één klap zijn Europese productiefaciliteiten voor een periode sluit. Volgens de huidige planning blijven twaalf productielocaties in ieder geval tot en met 27 maart gesloten.
Lees verder

Geely schetst nieuwe MPV
De Chinese gigant Geely staat op het punt om een nieuwe SUV aan zijn gamma toe te voegen, een fors luchtkasteel waar Geely modelnaam Haoyue op plakt. Voor de auto in z'n geheel wordt gepresenteerd, pompt de PR-machine van Geely nog een stel afbeeldingen de digitale wereld in.
Lees verder

BOVAG: 'We zijn nu het crisiscentrum voor de mobiliteitsbranche'
Nederland is door de coronamaatregelen van de overheid een stuk langzamer gaan draaien. Daar merkt de mobiliteitsbranche de gevolgen van, waardoor BOVAG als brancheorganisatie juist op volle toeren draait. Wat betekent de huidige situatie voor de sector?
Lees verder