woensdag 25 maart 2020

Grand Prix van Azerbeidzjan uitgesteld

Grand Prix van Azerbeidzjan uitgesteld
Opnieuw is de seizoenstart van de Formule 1 uitgesteld, nadat de lokale organisator van de Grand Prix van Azerbeidzjan vandaag bekendmaakte dat de race niet op de oorspronkelijke datum door kan gaan vanwege het coronavirus. De race op het stratencircuit in Baku stond oorspronkelijk gepland op 7 juni en zal nu mogelijk later in het seizoen alsnog plaatsvinden.
Lees verder

Max neemt met Team Redline deel aan simraces: Real Racers Never Quit
Max Verstappen zal in de komende twee weken zes avonden aan de start van in totaal twaalf simraces verschijnen. De Nederlander komt tijdens die virtuele races uit voor Team Redline, dat het evenement "Real Racers Never Quit" heeft opgezet, waarbij ruim 40 professionele coureurs via het spel iRacing de strijd met elkaar aangaan. Natuurlijk hoopt ook Max dat de situatie in de wereld binnen afzienbare tijd weer normaliseert. Maar tot die tijd, blijft hij actiever bezig met simracen....
Lees verder

Formule 1-baas Carey: 'Als de situatie verbetert, zijn we klaar om te racen'
Formule 1 CEO Chase Carey bracht vandaag een update naar buiten over de laatste situatie van het Formule 1-seizoen 2020.
Lees verder

Max wint eerste race Real Racers Never Quit op Spa-Francorchamps
Max Verstappen heeft de eerste simrace van "Real Racers Never Quit by Team Redline" op zijn naam geschreven. Het 40 man sterke startveld, bestaande uit professionele coureurs, werd in virtuele Formule 3-auto's losgelaten op Spa-Francorchamps.
Lees verder