Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Amerikaanse tuner bouwt elektrische Land Rover Defender met Tesla-batterij

AUTOFANS
Amerikaanse tuner bouwt elektrische Land Rover Defender met Tesla-batterij
De Amerikaanse tuner ECD Automotive Design specialiseert zich in het ombouwen van Land Rovers. Hun laatste creatie? Een Defender met Tesla-batterij. Een Land Rover Defender P100D, zo je wil.
Lees verder

Maken of kraken? Koenigsegg Raw
Qua afstudeerproject kan dit tellen: de Finse designer Esa Mustonen ontwierp deze Koenigsegg Raw na een stage bij RAW Design House. Dat is het ontwerpbureau van het Zweedse merk dat eerder al de Gemera afleverde. Voorlopig zijn het nog renders, maar mag deze Raw in productie van jullie?
Lees verder

Een driecilinder in een Range Rover?! - Autofans Weekendshift
Videotips Welkom bij Weekendshift! Een show van Autofans waarin we met een flukse versnelling doorheen het autonieuws van de week lopen! Welkom bij Weekendshift! Een show van Autofans waarin we met een flukse versnelling doorheen het autonieuws van de week lopen!
Lees verder

Vraag: met welke familieauto heb jij een speciale band?
Ik heb er amper nog herinneringen aan, en heb weet van één vage dia uit 1986. Het specifieke model was ik vergeten, maar vorig weekend vond ik een factuur terug in de familiearchieven: de auto waarin ik mijn eerste levensjaren op de achterbank doorbracht.
Lees verder

Video: Hoe laat je lak terug glanzen als nieuw?
Staat je auto ook maar wat stoffig te wezen op de oprit/ in de garage? Dan is het met het mooie weer buiten misschien wel eens hét moment om je geliefkoosde vierwieler een liefdevolle verzorging te geven! De komende dagen wordt Autofans alvast terug een beetje AutoGlans, met dagelijkse kuistips én video's. Vandaag: Hoe laat je lak terug glanzen als nieuw?
Lees verder