Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Belgische automerken zetten wagenpark in voor zorgpersoneel

AUTOFANS
Belgische automerken zetten wagenpark in voor zorgpersoneel
Nu de coronacrisis ook de autosector in ons land zowat volledig heeft stilgelegd, staan er heel wat auto's stil die anders worden gebruikt voor testritten en uitleenbeurten. Enkele merken schakelen hun auto's nu in op plaatsen waar ze nuttig zijn: in de zorg.
Lees verder

Stop de persen: Tesla Model Y voortaan met trekhaak
Mag je met de Tesla Model Y naar het containerpark? 'Ja' is daarop het juiste antwoord: vanaf nu is de Model Y immers ook te verkrijgen met een trekhaak. En die kan best wel wat gewicht aan.
Lees verder

Audi S5 Cabriolet toch weer aan benzine
Het zal wellicht aan ons liggen, maar met deze stralende lentedagen die we noodgedwongen binnen moeten doorbrengen, surfen we vaker naar cabrio's. Daarbij viel ons iets op: de Audi S5 Cabriolet heeft een TFSI onder de kap. Waarom dat vreemd is?
Lees verder

Vraag: zou jij je volgende auto online bestellen?
De coronacrisis heeft de hele auto-industrie op zijn kop gezet. Hoewel vele gevolgen tijdelijk van aard zijn, zullen er ongetwijfeld enkele dingen zijn die blijven hangen. In het Verenigd Koninkrijk zijn ze ervan overtuigd dat deze crisis voor veel consumenten het beslissende zetje zal zijn richting online kopen. Of dat ook bij ons in een stroomversnelling geraakt?
Lees verder

Vrolijk Pasen: 7 auto's met goed verborgen easter eggs
Nu we buiten geen paaseieren zullen rapen dit jaar, kunnen we op zoek gaan naar easter eggs, verborgen verwijzingen, grapjes of boodschappen in auto's. De Simply Clever-gadgets van Skoda en de verborgen geintjes van Tesla kennen we. Maar hadden jullie deze al gezien?
Lees verder