Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: BMW 2 Reeks Coupe: is dit 'm?

AUTOFANS
BMW 2 Reeks Coupe: is dit 'm?
Terwijl de instapklasse van BMW grotendeels de overstap naar voorwielaandrijving heeft gemaakt, van 1 hatch tot 2 Gran Tourer, belooft BMW dat de 2 Reeks Coupe zijn achterwielaandrijving mag behouden. Enkele stiekem getrokken plaatjes zouden nu het design wereldkundig maken. Wat vinden jullie?
Lees verder

Hyundai: 45 en Prophecy worden EV-pilaren van het merk
Hyundai heeft allerminst de boot van alternatieve aandrijvingen gemist. Want voor hybride tot waterstof kan je bij het Zuid-Koreaanse merk terecht. De hoofddesigner van het merk laat nu weten dat de productieversie van de 45 & Prophecy Concept zullen dienen als twee EV-pilaren voor het bedrijf. Stiekem de opvolgers van Kona en Ioniq Electric? Ja en nee.
Lees verder

Legt Renault haar Mégane op het kapblok?
Alle zekerheden zijn met een kwieke zwiep vanonder onze voeten weggemaaid. Ook in autoland. Want de versnelde focus naar EV zorgt er voor dat gevestigde waarden plots in vraag worden genomen. Laatste voorbeeld? Renault twijfelt of er nog toekomst zit in de Mégane, een hatchback die tot voor kort een vanzelfsprekendheid was in ons straatbeeld.
Lees verder

Foamen als ultiem anti-stressmiddel tijdens de lockdown
Word je ook steeds gekker in deze lockdown? Dan is het tijd voor een anti-stressmiddel! En wat ontstresst nu beter dan schieten met een schuimkanon? Jep, je auto foamen kan een gezonde impact hebben op je gezondheid én de lak van je auto.
Lees verder

Officieel: Audi A6 Avant 55 TFSI e quattro plug-in (2020)
Vorige jaar schoof Audi haar opgefriste line-up plug-inhybrides naar voren. Grote afwezige was daarbij de A6 Avant met stekker. Die leegte vult Audi nu op. Jawel, de A6 Avant 55 TFSI e quattro is geboren. Met 367 pk en minimaal 44 g/km CO2. Een waardige opvolger voor je A6 Avant 2.0 TDI?
Lees verder