Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: BMW laat ons achter de schermen meekijken hoe dealernetwerk heropstart

AUTOFANS
BMW laat ons achter de schermen meekijken hoe dealernetwerk heropstart
BMW België is, net zoals alle andere automerken, klaar om vanaf 4 mei haar dealernetwerk stelselmatig opnieuw op te starten. Daarbij zal de focus bij het Duitse merk vooral op digitalisering en mondmaskers liggen. Hopen mondmaskers. 200.000 exemplaren om exact te zijn.
Lees verder

Prototest: Mazda MX-30 (2020)
Begin dit jaar kregen we de eerste elektrische Mazda op het autosalon van Brussel te zien. Die MX-30 moet zowat de belangrijkste nieuwigheid van het merk zijn sinds de MX-5. Want hoewel de Japanners de kar van de EV steeds van zich afduwden springen ze er nu toch op. Autofans ging op pad met een prototype.
Lees verder

Meguiar's stuurde me een geheimzinnig pakketje! UNBOXING
VideotipsMeguiars Omdat ze bij Meguiar's schrik hadden dat ik me zou vervelen tijdens de lockdown stuurden ze me een geheime doos op vol kuisgoodies. Tijd voor een old fashion UNBOXING!!! Omdat ze bij Meguiar's schrik hadden dat ik me zou vervelen tijdens de lockdown stuurden ze me een geheime doos op vol kuisgoodies. Tijd voor een old fashion UNBOXING!!!
Lees verder

Audi zegt "Tschüss" tegen DTM
In een mededeling laat Audi weten dat het na dit seizoen niet langer meerijdt in de DTM, de Deutsche Tourenwagen Masters. Daardoor blijft BMW de enige actieve constructeur in het ooit razend populaire toerwagenkampioenschap.
Lees verder

Novitec pept Lamborghini Huracán EVO op
De Duitse tuner Novitec heeft een speciale kit voor de Lamborghini Huracán EVO klaar. De Italiaanse furie krijgt een visuele behandeling die ook enkele dynamische voordelen met zich meebrengt.
Lees verder