Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Coronacrisis: autofabrieken hervatten stilaan productie

AUTOFANS
Coronacrisis: autofabrieken hervatten stilaan productie
De wereldwijde coronacrisis en bijbehorende lockdown legden onvermijdelijk de autoproductie stil. Omdat elke dag stilstand de merken bakkenvol geld kost, willen ze zo snel mogelijk heropstarten. Dat is nu stilaan het geval.
Lees verder

Hey Mercedes: Toon Daewoo LeMans! - Roadtrip #3
In aflevering 3 van Roadtrip hebben Yves, Sven en Wim het over de praatsystemen in moderne auto's en blikken ze met weemoed/ horror terug op de Daewoo LeMans én andere auto's met compleet absurde namen. En kan je een koolstofvezel motorkap toeslaan zoals een normaal exemplaar? Ontdek het in de Roadtrip van deze week!
Lees verder

Help! Hoe krijg ik die lelijke ronde krassen uit mijn lak?!
Heb je ook van die lelijke ronde krassen op je lak? Je bent niet alleen! Want elke auto krijgt hier vroeg of laat mee te maken. Geen vrees echter, je kan dit zelf oplossen!
Lees verder

Mansory kan ook normaal doen: Softkit voor Ferrari 812 Superfast
De Duitse tuner Mansory staat niet meteen bekend om zijn discrete aanpassingen. Toch laat het met deze Softkit voor de Ferrari 812 Superfast zien dat het ook bescheiden kan blijven.
Lees verder

Lockdown: Mag ik buiten met mijn oldtimer (of youngtimer)?
Door spelregels die steeds veranderen en inspelen op de huidige situatie in ons Belgenland is het moeilijk om het bos nog door de bomen te zien. Mag je nu wel of niet buiten met je oldtimer of youngtimer tijdens de lockdown? Autofans zocht het voor je uit.
Lees verder