maandag 6 april 2020

Autofans: Feestje voor Volvo! - Autofans Weekendshift

AUTOFANS
Feestje voor Volvo! - Autofans Weekendshift
Videotips Welkom bij Weekendshift! Een reeks van Autofans waarin we met een flukse versnelling doorheen het autonieuws van de week lopen. Welkom bij Weekendshift! Een reeks van Autofans waarin we met een flukse versnelling doorheen het autonieuws van de week lopen.
Lees verder

Rijtest: Mitsubishi ASX 2.0 (2020)
In de herfstdagen van zijn carrière kreeg de Mitsubishi ASX opnieuw een facelift. Maken de wijzigingen deze ancien nog relevant in het competitieve SUV-segment?
Lees verder

McLaren Elva: minder exemplaren dan gepland "omdat klanten exclusiever willen"
Eind vorig jaar presenteerde McLaren de Elva, een tot 399 exemplaren gelimiteerde tweezits-barchetta. De Britten willen nu de productieaantallen aanpassen en minder exemplaren bouwen.
Lees verder

Isolation Island Concours d'Elegance: schoonheidswedstrijd voor schaalmodellen
Als echte concours d'élégance zoals Villa d'Este of Amelia Island niet kunnen doorgaan, dan zoekt de autowereld een alternatief. Zoals het Isolation Island Concours d'Elégance, een concours voor schaalmodellen.
Lees verder

Belgische autosector zet wagenpark in voor zorgpersoneel
Nu de coronacrisis ook de autosector in ons land zowat volledig heeft stilgelegd, staan er heel wat auto's stil die anders worden gebruikt voor testritten en uitleenbeurten. Enkele merken schakelen hun auto's nu in op plaatsen waar ze nuttig zijn: in de zorg.
Lees verder